27 Şubat 2014 Perşembe

sevişmek şart mI?


İnsanı zorla sevişmeye teşvik ediyorlar. Şimdi olay şu. Yirmi bir yaşına geldim ama hala ara ara sivilce dediğimiz iğrenç şeyler çıkıyor. Regl dönemi diyosun gelip geçiyor. Bide gelip bi türlü geçmeyen tek tükle başlayıp bir sabah uyanınca on tane olmuşlar tarzında çıkanlarda oluyor. Bunlara baş belası öküzler diyor ve isim takıp benimsiyorsun. Mesela anlının ortasına bi Hayri, dudağının hemen yanına bi Rezzak kamp kurabiliyor. Sonra sen kalkıp cilt doktoruna gidebiliyorsun. O şu tedavi falan diyip duruyor ki zaten piyasadaki tüm ilaçları siz çoktan tüketmişsiniz. Sonra anneniz ikide bir evlenince geçer diyip duruyor. Sonunda sevişcem mi illa anne diyince kötü bi bakış yiyorsunuz. Ee arkadaşlarınızda düzenli seks hayatı olunca geçiyormuş diyince artık şarteller vs sizde bi atıyor. Yani insanın aklına olmadık fikirler sokan bu kadın ordusu iş uygulayayım diyince pis bakışlarınızı üzerinizde eksik etmiyor. Bunun sevişmesiz çözümü yok mu yaaaa.




20 Şubat 2014 Perşembe

dolar, euro, DİŞÇİ


Ekonomistliğe falan başlamadım. Sadece çürük bi dişim var. Aslında ufacık bi nokta ama inanılmaz acı veriyordu. Geçen sene ilk defa dolgu yaptırdım. Dişçimde konuşkan, esprili biri olsa da fark ettim ki ben dişçiden çok korkuyorum. Dişçimi seviyorum ama eline aletlerini alana kadar. İşte yine dişim ağrıyınca soluğu onda aldım ama çok eminim öyle iğnesiz halledeceğiz. Ama o koltuğa oturunca dişçimin ağzından çıkanlar benim kaçma dürtümü tekrar harekete geçirdi. Zaten ağzıma bilmediğim aletler sokup durması yetmiyormuş gibi bide iğneler ortaya çıkınca fena oluyorum. Neyse beyaz çürük o yüzden böyle dedi. İğneleri yaptı, kırdı, sıvadı bişeyler yaptı işini bitirdi. Sonra daha üç ay önce kontrol ettiği üst düşlerimde küçük çürümeler şu beyaz çürümelerden olduğunu söyledi. Bu demek ki birdişim daha hunharca parçalanacaktı. Neyse dedim kalktım. İş ücrete gelince dudağımda uçukta çıktı. Çünkü geçen senenin iki katı fiyat istiyordu. Ki beni tanıyor seviyor diye bu fiyat… neden diye sormadan edemedim. Cevap kısa öz “dolar Euro yükseldi. Eeee senin bi sonraki randevuyu ne zamana verim.” Benim cevapta kısa net “Dolar Euro düşünce haberleşiriz.” Tabi böyle olmadı. Geçen sene yaptırdığım dolgu ki kanal tedavisiydi bir yılda dört kez şişlik yaptı. Bu gidişimde de öyle olunca açalım dedi. Açtık iltihap ölmemiş sinir vs. sonuç dişimin dörtte biri geceleri dişçi ile ilgili gördüğüm kabuslar eseri kırıldı. Nasıl korkup dişimi sıktıysam artık.


Eee dolar Euro düşünce görüşürüz millet. Ekonominin ağzına edildi ilaçlar ve o verdiğimiz güzellik kremleri fiyatlarıda arttıyor. En iyisi stok yapın.